Myydään upea ja valoisa kattohuoneisto merellisessä Kruununhaassa

Myydään upea ja valoisa kattohuoneisto merellisessä Kruununhaassa

Minulla on ilo esitellä yksi kaupungin upeimmista kerrostalokodeista! Huoneiston kaari-ikkunoista aukeavat maisemat ovat henkeäsalpaavat ja asunto on remontoitu laadukkain ja ajattomin materiaalein.

Tämä upea ja tyylikäs kerrostalohuoneisto sijaitsee Helsingin yhdessä kauneimmista taloista, joka on rakennettu vuonna 1885. Asunto on valoisa ja siinä on pohja, joka sopii niin perheelle, pariskunnalle tai yksineläjälle.

Huoneistossa on yhdistetty olohuone-ruokasali, avokeittiö ja kaksi makuuhuonetta. Lisäksi asunnossa on kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on myös sauna ja kylpyhuone. Huoneisto on kokonaisuudessaan laadukkain materiaalein toteutettu.

Olohuone-ruokasali

Olohuone on valoisa ja avara. Ruokasali on avokeittiön vieressä.

Päämakuuhuone

Ns. master bedroomin yhteydessä on vaatehuone. Huomaathan alla olevasta kuvasta, että katonrajaan on tehty epäsuora valaistus.

Kylpyläosasto

Päämakuuhuoneesta pääsee vaatehuoneen kautta kylpyläosastoon, missä on sauna, kylpyamme, tupla-lavuaarit sekä wc. Saunan älylasin ansiosta saunaseinän saa nappia painamalla muuttumaan mattalasista kirkkaaksi, jolloin saunan lauteilta on olohuoneen kautta näkymä suoraan merelle.

Avokeittiö

Keittiö on valoisa. Korkeakiiltoiset kaapistot ovat Saari-keittiön mallistosta. Laadukkaat kodinkoneet kruunaavat ruoanlaittonautinnon.

Makuuhuone

Toinen makuuhuone soveltuu hyvin lasten- tai työhuoneeksi. Huoneessa on myös paljon kaappitilaa.

Toinen kylpyhuone

Eteisen yhteydessä on toinen kylpyhuone, missä on kaappitila pesukoneelle ja kuivausrummulle sekä muuta säilytystilaa.

Pieniä yksityiskohtia

Eteisen nahkapäällysteiset kaapiston ovet hurmaavat.

Merimaisemat

Huoneisto sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa ja sen kaari-ikkunoista on esteettömät merinäkymät. Näkymät ovat kuin vaihtuva taidenäyttely.

Rappukäytävä

Talo on uusrenessanssiaikakauden taidonnäyte ja jo pelkkä juuri remontin läpikäynyt rappukäytävä houkuttelee asumaan talossa.

Huonekokoonpano

 3 h, avok., 2 x kph, sauna ja vaatehuone. Yhtiöjärjestyksen mukaan 3 h, k.

Pinta-ala 90 m2, yhtiöjärjestyksen mukainen, ei tarkistusmitattu*

Kerros 6/6 (yhtiöjärjestyksen mukaan 5/5). Talossa on hissi.

Pohjakuva suuntaa antava, ei mittakaavassa.

Hinta 

Velaton myyntihinta 1.120.000, 00 euroa

Velkaosuus

Tiedot velkaosuudesta ja muut huoneistoa sekä rakennusta koskevat tiedot saat Etuovi.comin ilmoituksesta täältä  ja Oikotien ilmoitukseen täältä.

Video

Käy myös katsomassa asunnosta tehty Etuovi.comin Kylässä Maijan kanssa -video täältä  ja lue Etuovi.comin blogi-kirjoitus  etuovi.com/koti/blogi/poikamiehen-ja-kissan-ullakkoasunto-design-koti-kruununhaassa ja saat samalla selville mm. kuinka saunan älylasi toimii.

Yhteydenotot

Maijan Maailma LKV

Maija Lukkari-Nyman, VT, LKV, sisustussuunnittelija

p.040-1464688

maija@maijanmaailma.fi

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *