Upea ja edustava perheasunto Kruununhaassa

Upea ja edustava perheasunto Kruununhaassa

Tarjolla laadukkaasti toteutettu upea kaupunkikoti, jossa kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja viimeisteltyjä.

Asunto sijaitsee Gustav Estlanderin suunnittelemassa vuonna 1916 valmistuneessa kerrostalossa kävelymatkan päässä keskustasta rauhallisessa Kruununhaassa Vironkadulla. Kyseinen katuosio on rauhallinen ilman raitiovaunuliikennettä taikka läpikulkuajoa.

Asunto on täydellisesti remontoitu vuosina 2015-2016. Asunnon remontti- ja sisustussuunnittelusta vastasivat Kaisa Blomstedt ja Heini Lehto/Kehrä Interiors. Tilavassa asunnossa on olohuone, keittiö ja kolme makuuhuonetta, ja huoneisto sopii hyvin perhe- ja/tai edustuskäyttöön.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä olevassa eteishallissa ja keittiössä on ylellinen salmiakkiruutuinen valkoisesta marmorista ja mustasta graniitista ladottu kivilattia. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa on puolestaan mustaksi sävytetyt paksut tammiruutuparkettilattiat.

Asunnossa on kaksi ylellistä kylpyhuonetta. Suuressa pääkylpyhuoneessa on sauna, suihku ja kylpyamme. Toinen ikkunallinen kylpyhuone, jossa on myös wc, on päämakuuhuoneen yhteydessä. Lisäksi huoneistossa on erillinen wc.

Asunnossa on runsaasti säilytystilaa, mm. paikalla valmistettuja Oksasen Kalustetyö Oy:n kaapistoja, ja lisäksi kahden makuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone. Arjen luksusta tuovat eteishallin kenkäkaapistot.

Keittiössä, johon on asunnon toinen sisäänkäynti, ovat laadukkaat Gaggenaun kodinkoneet, mm. 90 cm:n leveät induktioliesi ja jääpalakoneellinen jääkaappi-pakastin, johon on oma vedenotto. Keittiössä on myös erillinen ikkunallinen ruoka- ja viinikaappi. Keittiön tasot ovat graniittia ja kaapistot ovat laadukkaan italialaisen Snaideron. Lisämukavuutta tuovat keittiön aamiaiskaappi ja keittiön vieressä sijaitseva kodinhoitohuone.

Taloyhtiö tarjoaa viihtyisää asumista hyvin hoidetussa hissitaloyhtiössä, jossa hoitovastike on verrattain alhainen, 2,60 euroa/m2 ja mm. vesi- ja viemäriputket sekä sähkönousut on uusittu vuosina 2006-2007. Taloyhtiön vuokratuotot ovat yli 150.000,00 euroa vuodessa. Lähietäisyydellä ovat hyvät palvelut ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Tämä asunto on nähtävä, näin hyvin huoliteltuja kohteita on harvoin tarjolla! Katso lisätiedot Etuovelta.

Huonekokoonpano      4 h, k, 2 kph, khh, sauna ja 2 vh (yhtiöjärjestyksen mukaan 4 h + k + ph +kph)

Pinta-ala                         Huoneiston pinta-ala on 172,5 m2

Pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukainen, ei tarkistusmitattu* 

Myyntihinta                    1.275.000,00 euroa

Velkaosuus                    0,00 euroa

Velaton hinta                 1.275.000,00 euroa

Ota yhteyttä minuun ja sovitaan näyttö!

Maija Lukkari-Nyman

P. 040-1464688

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *