Valoisa rivitalokaksio upealla merenrantanäkymällä

Valoisa rivitalokaksio upealla merenrantanäkymällä

Nyt tarjolla ihastuttava rivitalokaksio meren rannalla rauhaisassa linnunlaulun täyttämässä paikassa, pienen matkan päässä Inkoon keskustasta. Asuinalueella useita rivitaloja, mutta ei läpiajoliikennettä. Asunnon edessä olevalta terassilta voi ihastella ilta-auringossa kimmeltävää merenlahtea olemalla kuitenkin suojassa pahimmalta tuiverrukselta.

Terassilla on myös tilaa pienimuotoiselle kasviharrastukselle. Inkoon keskustassa lyhyen matkan päässä olevasta venesatamasta on mahdollista vuokrata paikka omalle veneelle.

 

Asunto on kahdessa tasossa, ylhäällä keittiö ja ruokailutila, pesutila ja sauna sekä erillinen wc, alhaalla makuuhuone ja olohuone, josta on käynti takapihalle. Olohuoneen luukuilla varustetutusta suuresta ikkunasta avautuu valoisa ja rauhoittava merellinen maisema. Tällä viidestä erillisestä rivitalosta koostuvalla yhtiöllä on talojen keskellä parkkialue, jotta autoliikenne ei häiritse liikaa asukkaita. Asuntoja on yhteensä 17 ja jokaisella on yksi autopaikka.

Keittiössä on jääkaappipakastin, keraaminen liesi, uuni ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa oleva pesukone ja kuivausrumpu kuuluvat kauppaan. Samoin huoneistossa vielä olevan irtaimiston, sohvan, sängyn ja keittiön pöydän tuoleineen voi ostaja ostaa halutessaan. Liialta auringolta ja sateelta terassia suojaa uloskelattava markiisi. Huoneiston jakaantuminen kahteen tasoon tuo tilan tuntua tähän tehokkaasti suunniteltuun asuntoon.

Taloyhtiössä alkaa elokuussa kylpyhuoneiden remonttiurakka. Kylpyhuoneremontit käynnistyvät elokuussa 2019. Kylpyhuoneiden ja saunojen remontin maksimisumma on 271.000,00 euroa, laina-aika 20 vuotta. C 9 asunnon osuus on 12.148,95 euroa ja rahoitusvastike on 58,72 €/kuukaudessa. jos ei maksa osuuttaan kerralla. Kertamaksu voidaan tehdä vasta urakan päätyttyä, kun lopullinen summa on tiedossa. Uusi omistaja vastaa tästä ja muista tulevista kustannuksista täysimääräisesti.

Inkoon keskustassa ja satamassa, ja sieltä kohti asuntoa olevalla ranta-alueella on käynnissä uusi kaavoitus, joka on tarkoitus hyväksyä valtuustossa vielä loppukeväästä 2019. Asunnon edessä oleva Katajanokan lahden ranta-alue on kunnan kaavassa merkitty luontoarvoiltaan merkittäväksi.

Täällä asut hiljaisen ympäristön rauhassa runsaan kilometrin päässä Inkoon keskustasta, josta löytyvät kaikki tarpeelliset kauppa- ja ravintolapalvelut, apteekki ja varsinkin kesäisin vilkas torielämä. Keskustaan pääsee autotien lisäksi pyörätietä. Inkoon keskustasta on muutama kilometri valtatielle 50, joka muuttuu Kirkkonummen jälkeen pääkaupunkiseudulle ajettaessa Länsiväyläksi. Ajomatka Helsingin keskustaan on runsaat 50 km ja kestää noin 50 minuuttia. Inkoosta on päivittäin toistakymmentä bussivuoroa Helsinkiin.

Katajanokantie 23 C 9, 10210 Inkoo

Huonekokoonpano        2 h + k + kph + s + erillinen wc + varasto + piha (yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k+s)

Pinta-ala                           Huoneiston pinta-ala on 62 m2

Pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukainen, ei tarkistusmitattu*

Myyntihinta                     169.192,25 euroa

Velkaosuus                           9.807,75 euroa

Velaton hinta                   179.000,00 euroa

Katso lisätiedot Oikotieltä.

Otathan yhteyttä:

Maijan Maailma LKV

Maija Lukkari-Nyman

VT, LKV, sisustussuunnittelija

Mariankatu 15

00170 Hki

040-1464688

maija@maijanmaailma.fiVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *