Historian havinaa ja moderneja luksusratkaisuja Kruununhaassa

Historian havinaa ja moderneja luksusratkaisuja Kruununhaassa

Tarjolla erinomaisessa kunnossa oleva ja erittäin laadukkaasti remontoitu huoneisto Kruununhaassa. Asunnon kokonaispinta-ala on 171-neliötä. Huoneisto on nykytilassa jaettu neljän huoneen, keittiön ja kahden kylpyhuoneen käsittävään 133-neliöiseen huoneistoon sekä olohuoneen, avokeittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen käsittävään 38-neliöiseen kaksioon, joka on tällä hetkellä vuokrattu.

Huoneistoon on tehty mittava remontti vuonna 2019. Tinkimättömästä suunnittelusta on vastannut sisustusarkkitehtitoimisto Saukkonen + Partners Oy. Remontissa muun muassa asunnon pohja on uusittu sekä kaikki lattia- ja seinäpinnat kunnostettu pieteetillä vanhaa kunnioittaen. Samoin asunnon kylpyhuoneet uusittiin vesikalusteineen. Asunnon keittiö, makuuhuoneiden, vaatehuoneiden ja kylpyhuoneiden säilytyskalusteet ovat mittatilauksena tehty puusepän toimesta. Keittiön upea saareke, Caesarstone-tasot, käsintehty posliiniallas ja keittiön laadukkaat kodinkoneet tuovat ylellisyyttä.

Remontin yhteydessä uusittiin myös huoneiston lämpöpatterit, sähköjohdot, sähkökeskus sekä datakaapelointi. Olohuoneen kotiteatteri kelpaa hifistelijällekin.

Valaistussuunnitteluun on panostettu muun muassa epäsuoran valaistuksen ja himmennettävien valaistusratkaisujen muodossa. Huoneistossa on yhteensä kuusi takkaa, joista 5 on käyttökunnossa. Asunnossa on upeita kipsistä luotuja yksityiskohtia, kuten lattialistat, kattorosetit ja kattojen kulmapyöristykset. Tämä asunto on kerrassaan upea!

Asunto sijaitsee uljaassa vuonna 1900 valmistuneessa talossa ja samaa yli 120 vuotta vanhaa arvokkuutta huokuvat asunnon syvät ikkunalaudat, komea huonekorkeus (jopa 3,22 metriä), vanhat peiliovet, puinen kasettikatto, kalanruotokuvioiset tammiparkettilattiat ja upeat kipsistä tehdyt listoitukset sekä koristeet. Asunnossa on useita puusepällä teetettyjä ratkaisuja, kuten keittiön ja kylpyhuoneen kaapistot sekä säilytyskalusteet. Näin tiloihin on saatu luotua mahdollisimman tehokkaita ja sisustukseen saumattomasti sulautuvia ratkaisuja.

Yhtiö on säännönmukaisesti hoidettu. Esimerkiksi vesi- ja viemärijohtojen uusimistyö on tehty vuosina 1998–1999, katujulkisivujen ja takapihan julkisivun kunnostusta vuonna 2006, katon korjaus vuonna 2015 ja kaukolämpölaitteiden uusinta vuonna 2018. Asumismukavuutta tuovat taloyhtiösauna ja idyllinen sisäpiha yhteisgrilleineen sekä loistava sijainti Kruununhaassa meren läheisyydessä.

Alue on kaupunkiasumista arvostavan unelma. Täällä asut omassa rauhassa, mutta kuitenkin miltei kotiovellasi ovat muun muassa ruokakaupat, kahvilat, Alko, ravintolat ja apteekki. Pääset myös helposti nauttimaan lähikortteleiden teattereista ja kivijalkamyymälöistä. Vanha Kauppahalli, Kauppatori ja Hakaniemen tori ovat lähellä. Viime vuoden lopulla auennut viiden tähden luksushotelli, The Hotel Maria tuo Kruununhakaan myös upeaa kansainvälistä tunnelmaa. Tervasaari, venesatama, ranta ja meri ovat aivan vieressä. Lähellä on yliopisto ja niin suomen- kuin ruotsinkielisiä kouluja sekä päiväkoteja. Kruununhaasta on tiheästi liikennöidyt julkisen liikenteen yhteydet raitiovaunulla ja linja-autolla sekä hyvät pyöräilyreitit moneen suuntaan. Tervasaaren kannaksen yhteydessä on kaksi venekerhoa (SMK ja HMVK) ja lisäksi kaupungin laitureita, joista on mahdollisuus vuokrata venepaikkoja.

Katso lisätiedot Oikotieltä kohdenumero 80348208Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *