Kaunis ja valoisa neljännen kerroksen koti Kampissa

Kaunis ja valoisa neljännen kerroksen koti Kampissa

Upea neljännen kerroksen läpitalonhuoneisto

Tarjolla valoisa neljännen kerroksen koti Kampissa. Asunnon pohja on mitä parhain avaruutta arvostavalle. Asunnossa on tilava olohuone, upea mittatilauksena teetätetty avokeittiö, ruokailutila, 2 makuuhuonetta ja kylpyhuone. Asunnossa on tehty mittava remontti vuosina 2015-2016. Tuolloin asunto kunnostettiin vanhaa kunnioittaen vastaamaan nykyajan tarpeita.

Remontin yhteydessä muun muassa asunnon pohjaa selkeytettiin, toteutettiin kaunis valaistus ammattilaisten tekemien valaistussuunnitelmien mukaisesti, tehtiin kattoon kauniit kulmapyöristykset ja asennettiin kattorosetit. Koko huoneiston uudeksi lattiaksi valikoitui ajaton ja laadukas Timberwisen harjattu tammilautaparketti. Asunnon keittiössä ovat linjakkaat valkoiset kaapistot. U-mallisen keittiön niemeke lisää kodin toiminnallisuutta.

Keittiötilan vieressä on viihtyisä ruokailutila. Syvät ikkunalaudat, alkuperäiset kunnostetut peiliovet sekä valurautapatterit tuovat tunnelmaa. Tilavassa kylpyhuoneessa on puolestaan tilaa pyykinpesutornille ja kaapistoille. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa.

Asunto sijaitsee vuonna 1928 valmistuneessa talossa, jossa rappukäytävä huokuu 20-luvun henkeä. Taloyhtiö on säännönmukaisesti hoidettu ja yhtiö valmistautuu vuonna 2021-2022 toteutettavaan LVIS-saneeraukseen. Tämän huoneiston vuonna 2015 tehty kylpyhuoneremontti on pyritty toteuttamaan niin, ettei sitä jouduttaisi välttämättä purkamaan LVIS-saneerauksen yhteydessä. Asumisen rauhaa kaupungin syke ei häiritse – neljännen kerroksen asunnon ikkunat aukeavat sisäpihalle ja Eerikinkadulle.

Asunnon ehdottomia valttikortteja ovat mm. neljäs asuinkerros, kauniit ja laadukkaat parkettilattiat, ajaton mittatilauskeittiö niemekkeineen, mukava huonekorkeus (2,8 m), loistava pohja ja runsaat säilytystilat. Asumismukavuutta lisäävät viihtyisä taloyhtiö ja loistava sijainti Kampissa. Taloyhtiössä on asukaskäytössä sauna. Yhtiöllä on myös merkittäviä vuokratuottoja (vuonna 2019 noin 77.000 euroa).

Alue on kaupunkiasumista arvostavan unelma. Täällä asut rauhassa ja kuitenkin miltei kotiovellasi ovat mm. Hietalahden tori, Stockmann, Kampin ostoskeskus, Fredrikinkadun kivijalkaputiikit, teatterit, ravintolat sekä kauniit puistot ja hyvät ulkoilumahdollisuudet merenrantoineen.

Eerikinkatu 44 B, 00180 Helsinki

Huonekokoonpano       3 h, avokeittiö, ruokailutila ja kph

(isännöitsijäntodistuksen mukaan 3 h + k + kh +alk.)

Pinta-ala                          Huoneiston pinta-ala on 100,00 m2

Pinta-ala on myyjän ilmoittama, yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen, ei tarkistusmitattu*

Myyntihinta                     764.759,75 euroa

Velkaosuus                         3.240,25 euroa

Velaton hinta                  768.000,00 euroa

*Mainittu pinta-ala saattaa tämänikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Epävirallisen tarkistusmittauksen tuloksena huoneiston pinta-ala on noin 94-97 m2.

Hoitovastike

300,00 euroa

Pääomavastike

123,00 euroa.

Yhtiövastike yhteensä

423,00 euroa.

-Vastike osakeperusteinen. Kaikilla huoneistoilla sama vastikeperuste.

-Yhtiökokouksessa tullaan esittämään vastiketta nostettavaksi 5,0 euroa/m2 1.10.2020 lukien.

Muut kustannukset:

Vesimaksu, 22 euroa/hlö/kk

Saunamaksu, 12,50 euroa/kk

Katso lisätiedot Etuovelta kohdenumero 20877344Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *