Upea ja valoisa parvekkeellinen loft-yksiö Kampissa

Upea ja valoisa parvekkeellinen loft-yksiö Kampissa

Upea parvekkeellinen loft-yksiö Kampissa

Tarjolla laadukkaasti toteutettu kaupunkikoti, jossa mielenkiintoiset yksityiskohdat tuovat asuntoon persoonallisen ja tyylikkään ilmeen. Asunnossa on loistava pohja ja kodin toiminnollisuudet ovat tarkkaan suunniteltuja. Tehokkaaseen keittiöön on saatu mahtumaan liesi, uuni, jääkaappi ja astianpesukone.

Olohuone-keittiöstä aukeavat tuplaovet upealle parvekkeelle. Eteisen yhteydessä on puolestaan tilava walk-in-vaatehuone, joten erillisiä vaatekaapistoja ei tarvita. Asunnossa on reilun kokoinen kylpyhuone, jossa on tilaa myös pesutornille.

Asunto sijaitsee 1928-valmistuneessa Asunto Oy Jaffa -nimisessä taloyhtiössä, joka on vuosina 2009-2011 saneerattu virvoitusjuomatehdaskäytöstä asuinkäyttöön. Asumisen rauhaa kaupungin syke ei pääse häiritsemään – asunnon etelä-lounaaseen suuntaavat ikkunat ja upea parveke ovat rauhalliselle sisäpihalle.

Asunto on poikkeuksellisen valoisa. Sen korkeat ikkunat päästävät valon tulvimaan huoneistoon ja huoneiston hulppea huonekorkeus (jopa 3,45 metriä) antavat tilan tuntua. Syvät ikkunalaudat tuovat tunnelmaa.

Asumismukavuutta lisäävät taloyhtiön asukaskäytössä olevat mm. hyvin varusteltu kuntosali, talopesula sekä taloyhtiösauna.

Täällä asut kaikessa rauhassa, mutta lähes kotiovellasi on kaupungin kaikki palvelut. Kävelymatkan päästä löytyvät mm. Kauppakeskus Kamppi, Fredrikinkadun pikkuputiikit, kahvilat ja ravintolat. Lähietäisyydellä ovat myös mahtavat ulkoilumahdollisuudet merenrantoineen.

KOHDE ON MYYTY!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *