Viihtyisä kolmannen kerroksen kulmahuoneisto Vallillassa

Viihtyisä kolmannen kerroksen kulmahuoneisto Vallillassa

Ylimmän kerroksen valoisa kulmahuoneisto Vallilassa

Tarjolla viihtyisä ja valoisa kolmannen kerroksen yksiö putkiremontoidusta taloyhtiöstä huippusijainnilla Vallilassa. Asunnossa on kaikki mitä yksinasuva tai pariskunta kaupunkiasumiseen tarvitsee. Kulma-asunnon ikkunat avautuvat rauhallisille Inarin- sekä Pernajanteille ja näkymät ovat avarat yli kattojen Puu-Vallilaan. Kauniissa keittiössä on hyvin laskutilaa. Arkea helpottaa, kun tavarat saadaan mahtumaan runsaslukuisiin kaappeihin. Kylpyhuoneeseen mahtuu puolestaan pyykinpesukone.

Tämä viihtyisä asunto sijaitsee keskellä Vallilan kaupunginosaa ja alue onkin city-asumista arvostavan unelma. Täällä kolmannessa kerroksessa asut kaikessa rauhassa, mutta lähettyvillä ovat kaupungin kivijalkakaupat ja -palvelut. Lähikortteleissa ovat mm. ruokakauppa, kahviloita ja erilaista kulttuuritarjontaa. Myös kauppakeskus Tripla ja Redi ovat lähietäisyydellä. Mäkelänrinteen uimahalli ja Vallilan puiston läheisyys mahdollistavat puolestaan viihtyisät urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet.

Asunto sijaitsee vuonna 1929 valmistuneessa kerrostalossa. Yhtiö on hyvin hoidettu ja esim. linjasaneeraus on tehty vuosina 2015-2016, peltikaton uusinta vuonna 2011 ja kevään 2020 yhtiökokouksessa on taloyhtiössä päätetty käynnistää ikkuna- ja ulko-ovien uusintaurakka, julkisivujen rappausten korjaus- ja maalaustyö, maanpaineseinän korjausurakka sekä tuuletusparvekkeiden uusinta. Hallitukselle on annettu enintään 550.000,00 euron näiden hankkeiden rahoittamiseksi. Kustannuksia ei ole vielä jaettu huoneistokohtaisiin osuuksiin. Talopesula sekä sisäpiha pihakalusteineen lisäävät asumisviihtyvyyttä.

Liikenneyhteydet ovat loistavat: pääset sujuvasti mm. Itäväylälle, Tuusulanväylälle ja Lahden moottoritielle. Helsingin keskustaan pääset sujuvasti julkisilla kulkuneuvoilla, sillä lyhyen kävelymatkan päässä ovat raitiovaunu- ja bussipysäkit. Vallilasta ovat myös hyvät pyöräilyreitit moneen suuntaan.

Huonekokoonpano           1 huone, keittiö ja kph (isännöitsijäntodistuksen mukaan 1 h + k)

Pinta-ala                            Huoneiston pinta-ala on 42,0 m2 *

Pinta-ala on osakkaan ilmoittama, yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen, ei tarkistusmitattu*

Myyntihinta                       273.000,00 euroa

Velkaosuus                                 00,00 euroa

Velaton hinta                    273.000,00 euroa

*Mainittu pinta-ala saattaa tämänikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.

Vastikkeet:

Hoitovastike

294,00 euroa

Pääomavastike

0,00 euroa.

Yhtiövastike yhteensä

294,00 euroa.

Lisätieto vastikkeista: Hoito- ja pääomavastikkeen perusteena käytetään vastikeindeksisuhdelukuja. Katso tarkemmin yhtiöjärjestys. Vastikeindeksi huoneistolla C 38 on 42.

Katso lisätiedot Etuovelta kohdenumero 20480421Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *