Kauniisti remontoitu parvekkeellinen asunto Lauttasaaressa

Kauniisti remontoitu parvekkeellinen asunto Lauttasaaressa

Tarjolla upea neljännen kerroksen koti huippusijainnilla Lauttasaaressa. Olohuoneen, avokeittiön, lasiruutuseinillä erotetun makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja parvekkeen käsittävä kokonaisuus on kerrassaan lumoava.

Asunto on kauttaaltaan remontoitu vuonna 2018. Tuolloin huoneiston pohjaa muokattiin seiniä kaatamalla niin, että olohuone-ruokailutila-keittiöstä saatiin avaraa yhtenäistä tilaa. Makuuhuone erotettiin muusta tilasta tyylikkäillä metalliprofiilisilla lasiruutuseinillä. Lattiaksi valikoitui laadukas Meisterin kalanruotokuvioinen tammiparketti. Remontin yhteydessä huoneiston sähköt sekä keittiö uusittiin kokonaisuudessaan. Lisäksi samalla muun muassa tasoitettiin ja maalattiin katot, seinät, ikkunalaudat ja ikkunapuitteet sekä päivitettiin kylpyhuoneen kalusteet ja maalattiin pinnat.

Huoneistolle kuuluva parveke on olohuoneen yhteydessä ja sieltä ovat upeat meri- ja puistonäkymät. Asunnon kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone. Arjen toimivuutta lisäävät runsaat säilytystilat vaatehuoneineen sekä eteisen uusi väliovi, joka pitää rappukäytävän äänet tiessään.

Asumiskustannukset ovat matalat yhtiövastikkeen ollessa ainoastaan 3,4 euroa/m2. Yhtiössä on juuri saatu päätökseen porrashuoneiden sähkönousujen remontti oheistöineen. Hallitukselle on annettu hankkeen toteuttamiseksi maksimissaan 600.000,00 euron lainavaltuus. Kustannuksia ei ole vielä jaettu huoneistokohtaisiin osuuksiin. Uusi omistaja vastaa huoneistokohtaisesta lainaosuudesta.

Asunto sijaitsee vuonna 1939 valmistuneessa kerrostalossa Lauttasaaressa ja myös yhtiön rappukäytävä henkii 30-luvun tyyliä. Yhtiö on hyvin hoidettu ja esim. putkiremontti ja märkätilojen peruskorjaus on toteutettu vuosina 1998–1999 ja parveke- sekä julkisivuremontti vuonna 2010-2011.

Alue on rauhaisaa city-asumista arvostavan unelma. Täällä neljännessä kerroksessa asut rauhassa ja kuitenkin lähellä (noin 900 m) ovat metroaseman yhteydessä toimivan kauppakeskus Lauttiksen kaupat, kahvilat, ravintolat ja mm. apteekki-, posti- ja pankkipalvelut. Noin 900 metrin päässä ovat K-Supermarket, S-Market ja Lidl. Kuntosali EasyFit sijaitsee noin 1 kilometrin kävelymatkan päässä. Lisäksi pääset ulkoilemaan nopeasti Lauttasaaren merimaisemiin ja nauttimaan kesäisin uimarannoista sekä venesatamista. Lähellä on myös leikkipuistoja, päiväkoteja ja kouluja.

Liikenneyhteydet ovat loistavat: pääset sujuvasti mm. Länsiväylälle ja Kehä 1:lle. Omalla autolla hurautat Helsingin keskustaan helposti. Lauttasaaresta ovat myös tiheästi liikennöidyt julkisen liikenteen yhteydet niin metrolla kuin linja-autolla. Lauttasaaresta ovat myös hyvät pyöräilyreitit moneen suuntaan.

 

Huonekokoonpano       2 h, avokeittiö, kph, vh ja parveke

(yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k+kph)

Pinta-ala                          Huoneiston pinta-ala on 52 m2 *                              

Pinta-ala on osakkaan ilmoittama, yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen, ei tarkistusmitattu.*

ASUNTO ON MYYTY!

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *