Valoisa läpitalon huoneisto Ullanlinnassa

Valoisa läpitalon huoneisto Ullanlinnassa

Tarjolla erittäin kaunis ja upeilla merinäkymillä varustettu 75-neliöinen päätyhuoneisto Ullanlinnassa. Asunto sijaitsee vuosina 1992-1994 putkiremontoidun yhtiön kuudennessa kerroksessa. Huoneistossa on loistava ja muuntelukelpoinen pohja – halutessasi asunto muuntautuu myös kolmioksi.

Asunnon keittiöön mahtuu reilunkin kokoinen pöytä. Asunnosta avautuvat upeat näkymät kolmeen ilmansuuntaan aina merelle asti. Makuuhuone erottuu olohuoneesta näyttävillä taittopeiliovilla. Asunnossa on kylpyhuone, jonne mahtuu pesukonetorni.

Erillinen wc, asunnon runsaat säilytystilat ja huoneistokohtainen ullakkovarasto tuovat arkeen helppoutta.

Asunto sijaitsee uljaassa vuonna 1928 valmistuneessa talossa ja samaa arvokkuutta huokuvat talon rappukäytävä, asunnon erkkeri-ikkunat syvine ikkunalautoineen, ruutuikkunat, komea huonekorkeus (n. 2,9 metriä) ja vanhat peiliovet. Kodin runsaslukuiset ikkunat takaavat valoisuuden.

Taloyhtiössä on hissi ja huoneistoon pääsee lähes esteettömästi. Asumisviihtyvyyttä lisäävät taloyhtiön kaunis sisäpiha, taloyhtiösauna ja pesutupa. Tämä yhtiö on loistava, asunto poikkeuksellisen kaunis ja sijainti mitä parhain!

Alue on rauhaisaa city-asumista arvostavan unelma. Täällä asut rauhassa ja kuitenkin miltei kotiovellasi ovat muun muassa kaupat, kahvilat, Alko, ravintolat ja apteekki. Pääset myös helposti nauttimaan lähikortteleiden museoista, teattereista, jooga- ja kuntosaleista sekä Korkeavuorenkadun kivijalkamyymälöistä. Kauppahalli ja Kauppatori ovat muutaman sadan metrin säteellä. Upea Tähtitorninmäki, Kaivopuisto, ranta ja meri ovat aivan vieressä.

Lähettyvillä on niin suomen- kuin ruotsinkielisiä kouluja sekä päiväkoteja. Ullanlinnasta ovat tiheästi liikennöidyt julkisen liikenteen yhteydet raitiovaunulla ja linja-autolla sekä hyvät pyöräilyreitit moneen suuntaan. Raitiovaunupysäkki ja Alepa-pyöräasema ovat suoraan talon edustalla.

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *