Ihastuttava arvohuoneisto keskellä kauneinta Etu-Töölöä

Ihastuttava arvohuoneisto keskellä kauneinta Etu-Töölöä

Minulla on ilo esitellä Maijan Maailma LKV:een myyntikohde. Asunto on varmuudella yksi ihastuttavimmista töölöläiskodeista, jossa minä olen käynyt. Ja minä olen ehtinyt käydä jo monessa!

Asunto on muodostettu kahdesta eri huoneistosta (3 osakekirjaa) ja se sijaitsee arvotalon toiseksi ylimmässä 4 1/2. kerroksessa. Asunto on avara läpitalonhuoneisto kauniine erkkeri-ikkunoineen ja sopii niin edustukseen kuin isonkin lapsiperheen kodiksi. Pinta-ala on 135,6 m2. Huoneisto on kauttaaltaan remontoitu tasokkaasti vuonna 2011. Huoneistoon on kolme sisäänkäyntiä.

Huoneistossa on paljon kauniita arkkitehtonisia muotoja ja yksityiskohtia. Tunnelman kruunaa kaksi toimivaa kaakeliuunia, joista koristeellisempi on siirretty tukholmalaisasunnosta. Asunnon kauniit täyspuiset pariovet ovat alkuperäiset, ja muutamat peililasiovet on teetätetty puusepällä alkuperäisen mallin mukaan.

Tämä ruutuikkuna on yksi asunnon ihastuttavista yksityiskohdista.

Kylpyhuoneet ovat ylelliset ja toteutettu tyylikkäästi (esim. hanat ovat Design Il Bagno Alessi (Oras)). Asunnossa on kolme sadesuihkua sekä saunallisessa kylpyhuoneessa tähtitaivaskatto.

Omaa rauhaa lisää se, ettei samassa kerroksessa sijaitse muita asuntoja.

Lisäasumismukavuutta tuo samassa kerroksessa sijaitseva pieni kuivatusvintti, jossa huoneistolla on kaksi tilavaa säilytystilaa. Lisäksi kellarissa on vielä lisäksi kaksi kellarikomeroa.

 

Vuonna 1912 valmistuneessa arvotalossa on kaunis ja tilava porraskäytävä. Täydellinen putki- ja sähkösaneeraus on tehty vuosina 2010-2011 ja ikkunaremontti vuonna 2016.

Huoneistossa on yhteensä kuusi huonetta sekä keittiö. Asunnossa on kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa tilava sauna, iso kylpyamme sekä erillinen suihku. Lisäksi huoneistossa on myös erillinen tilava kodinhoitohuone, jossa on myös suihku. Asunnossa on yhteensä kolme wc:tä.

Moderni keittiö viinikaappeineen ruokasalin ja kodinhoitohuoneen välissä on sijainniltaan ihanteellinen. Kaikkien tasojen pinnoitteena on korkeatasoinen Corian ja lattiaan on valittu ihastuttava kaksivärinen laattalattia.

Asunto on myyty.

 
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *