Ihastuttava ja persoonallinen yksiö Kruununhaassa

Ihastuttava ja persoonallinen yksiö Kruununhaassa

Tarjolla ihastuttava ensimmäisen kerroksen yksilöllinen yksiö Kruununhaassa vuonna 1911 valmistuneessa talossa. Asunnossa on olohuone-keittiö, kylpyhuone sekä tilava nukkumiseen ja oleskeluun sopiva kiinteä parvi. Vuonna 1911 rakennetun talon henki hurmaa ja rauhalliselle sisäpihalle suuntaavat ruutuikkunat tuovat tunnelmaa.

Asunnon eteisestä on käynti kylpyhuoneeseen sekä muutaman portaan verran nousua keittiö-olohuoneeseen, josta on puolestaan portaat reilut 20-neliöiselle kiinteälle parvelle.

Asunnon yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala poikkeaa nykyisten standardien mukaan laskettavista pinta-aloista. Olohuone-keittiön, eteisen, parven sekä kylpyhuoneen täyskorkeiden (yli 160 cm tai sitä korkeampaa tilaa) tilojen osuus on 17,5 m2, olohuone-keittiön kattokorkeuden ollessa jopa ruhtinaalliset 2,94 metriä.

Lisätilaa asuntoon tuo reilu 22-neliöinen asuinala, jossa huonekorkeus on alle 160 cm. Tästä 17,66 m2 on 150-160 senttiä korkeaa tilaa. Suuruudeltaan reilu 20-neliöiselle kiinteälle parvelle voi tehdä vaikkapa mukavan tv-katselutilan ja makuuhuoneen. Parvella huonekorkeus vaihtelee 1520–1650 cm välillä.

Taloyhtiö tarjoaa viihtyisää asumista Helsingin keskustan läheisyydessä, mutta rauhallisessa Kruununhaassa meren äärellä. Upeat ulkoilumaastot ja kaikki kaupungin palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja esimerkiksi vesi- ja viemärijohtojen uusiminen on toteutettu vuonna 1996.

Asunto on vuokrattu. Irtisanomisaika 6 kk.

KOHDE ON MYYTY!

Maijan Maailma LKV
Maija Lukkari-Nyman
VT, LKV, sisustussuunnittelija
P. 040-1464688
maija@maijanmaailma.fiVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *