Psst! Hiljaisessa myynnissä upea ylimmän kerroksen parvekkeellinen huoneisto

Psst! Hiljaisessa myynnissä upea ylimmän kerroksen parvekkeellinen huoneisto

Minulla on ilo kurkistaa hiukan ovea upeaan kerrostalohuoneistoon Kaartinkaupungissa. Tämä moderni ja tyylipuhdas ylimmän kerroksen parvekkeellinen huoneisto sijaitsee keskeisellä paikalla Helsinkiä parhaiden palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä Etelä-Helsingissä.

Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan 199 m2. Asunto erotetaan toisesta huoneistosta ja näin huoneistot palautetaan myyjän toimesta kahdeksi erilliseksi huoneistoksi rakentamalla väliseinän huoneistojen välille. Huoneistojako on viety yhtiöjärjestykseen.

Asunto on helposti muokattavissa ostajan tarpeitten mukaisesti: esim. 1–4 huonetta, keittiö, parveke, 2 kylpyhuonetta ja sauna. Nyt myynnissä olevassa huoneistossa ei ole keittiötä, mutta arkkitehdin muutosluonnostelmien avulla sille löytyy huoneistosta useampikin sijoituspaikka. Ostaja voi toteuttaa keittiöunelmansa omien tarpeittensa mukaisesti.

Huonekokoonpano        Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h + k+ s (pohja nykyisellään 3 mh, olohuone, arkiolohuone, sauna, 2 kph, khh, wc ja parveke)

Pohja nykytilassaan. Huoneistoja erottavaa väliseinää ei ole vielä toteutettu.

Pinta-ala    199 m2 (pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukainen, ei tarkistusmitattu. Lisäksi todellinen pinta-ala saattaa muuttua hiukan, kun huoneisto erotetaan naapurihuoneistosta.

Myyntihinta                       2.200.000,00 euroa

Velkaosuus                         0 euroa

Velaton hinta  2.200.000,00 euroa

Asunto on hiljaisessa myynnissä. Mikäli kiinnostuit asunnosta, voit ottaa minuun yhteyttä mailitse maija@maijanmaailma.fi, niin kerron kohteesta tarkemmin.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *