Upea merenrantahuvila Sauvossa

Upea merenrantahuvila Sauvossa

Tarjolla tyylikäs yksitasoinen ympärivuotiseenkin käyttöön soveltuva huvila/omakotitalo. Rakennus on valmistunut vuonna 2005 Sauvoon, n. 175 kilometrin päähän Helsingistä. Upea kallioinen rinnetontti laskeutuu merelle, Breikrunninselälle, joka on puhdas ja kalarikas.

Kiinteistöllä on omaa rantaviivaa noin 40 metriä, hyvä uimaranta ja laituri. Rantaa on ruopattu niin, että myös isolla veneellä on mahdollisuus rantautua.

Huvila on laadukkaasti suunniteltu ja rakennettu yksityiskohdat ja käytännöllisyys huomioiden. Huvilan keskiössä on varaavalla takalla varustettu olohuone ja sen yhteydessä oleva keittiö ja ruokailutila. Keittiön kaapistot ovat Kaarinan Puupoikien mittatilauksena valmistetut. Keittiö on hyvin varusteltu laadukkailla kodinkoneilla ja keittiössä on runsaasti säilytys- ja laskutilaa. Kiviset keittiötasot tuovat ylellisyyttä. Ruokailutila on keittiön välittömässä läheisyydessä ja olohuoneen vieressä.

Huvilassa on kaksi varsinaista makuuhuonetta. Eteisen yhteydessä on erillinen wc. Kylpyhuone on tilava, kodinhoitohuone ja tekninen huone ovat sen välittömässä läheisyydessä. Asunnossa on paljon säilytystilaa, käyttöullakolle pääsee kodinhoitohuoneesta. Erillinen varasto sekä autotalli ja sen yhteydessä oleva toinen varasto helpottavat eloa, kun kaikille tavaroille löytyy helposti oma säilytyspaikkansa.

Asunto on valoisa korkeiden ikkunoidensa ansiosta ja ilmava hulppean huonekorkeutensa (korkeimmasta kohdastaan 3,45 metriä) ansiosta. Olohuoneesta on suora käynti asunnon suurelle laudoitetulle terassille. Päätalolta johtavat laudoitetut portaat saunalle, joka on aivan meren läheisyydessä. Saunatupa ja nukkuma-aitta soveltuvat myös vierastaloiksi. Saunan läheisyydessä on myös Ekomakki-kuivakäymälä.

Päätalossa on sähkölämmitys ja juuri asennettu ilmalämpöpumppu sekä varaava takka. Rantasaunassa ja autotallissa on sähkölämmitys. Päätalo ja sen yhteydessä olevat autotalli/varasto, erillinen varasto ja nukkuma-aitta sijoittuvat rinnetontin ylhäälle, josta on käynti alempana aivan merenrannan läheisyydessä olevaan saunarakennukseen.


Kohteeseen pääset perille asti hyviä päällystettyjä teitä pitkin. Viimeiset noin 2 kilometriä ovat hyväkuntoista tieosuuskunnan hiekkatietä ja loppupätkä, noin 200 metriä on yksityistietä. Esimerkiksi Helsingin keskustasta matka taittuu noin kahdessa tunnissa. Lähimmät palvelut ovat Kemiössä ja Sauvossa, molemmat noin 15- 20 kilometrin päässä, josta löytyvät muun muassa kauppa, apteekki ja Alko sekä muita palveluita.

Huonekokoonpano       3 h, avokeittiö, ruokailutila, kph/sauna, khh ja erillinen wc ja käyttöullakko + saunarakennus (1 h + sauna) + autotalli/varasto + varasto + nukkuma-aitta

Huoneistoala                  Päärakennus 108 m2 /120 m2 + saunarakennus n. 25 m2 + autotalli/varasto n. 50 m2 + erillinen varastorakennus n. 9 m2 + nukkuma-aitta n. 4,5 m2

Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.

Myyntihinta                     498.000,00 euroa

Pyydä lisätietoja Maija/0401464688 ja katso lisätiedot Oikotieltä.

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *