Koti kivenheiton päässä Stockmannilta

Koti kivenheiton päässä Stockmannilta

Tarjolla mielenkiintoinen kaksio Korkeavuorenkadulta 110-vuotiaasta talokaunottaresta. Asunnossa on kaksi huonetta, keittiö, kylpyhuone ja vaatehuone, johon on käynti molempien huoneiden kautta.

Asunto sijaitsee rauhallisella sisäpihalla, jonne kaupungin äänet eivät kuulu, mutta Helsingin keskusta ja sen palvelut ovat vain parin sadan metrin päässä.

Modernisointia kaipaava kunnostamalla asunnon saa puhkeamaan vanhaan loistoonsa. Makuhuoneiden välissä on ollut ovi, mutta se on suljettu, mutta helposti avattavissa uudestaan.

Asunto on vuokrattu ja huoneisto soveltuukin erinomaisesti myös sijoittajalle. Asunnon loistava pohja ja keittiön keskitetty asema mahdollistaa loistavasti kahden vuokralaisen ”soluasumisen”.

Tämä ”keskieurooppalaista” tunnelmaa omaava ensimmäisen kerroksen asunto on ehdottomasti nähtävä. Etelän puoleiset ikkunat ovat sisäpihalle. Vaikka ikkunat ovat alhaalla, se ei haittaa sillä sisäpiha on rauhallinen ja suojaisa. Keittiön ja toisen makuuhuoneen ikkunat ovat puolestaan ns. valokuiluun ja niistä voi taivasnäkymän lisäksi ihailla paloaseman tornia.

Taloyhtiö tarjoaa viihtyisää asumista. Lähietäisyydellä ovat hyvät palvelut ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Huonekokoonpano           2 h, keittiö, kph ja vaatehuone (yhtiöjärjestyksen mukaan 2 h)

Pinta-ala                            Huoneiston pinta-ala on 41,50 m2

Pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukainen, ei tarkistusmitattu*

Myyntihinta                       329.000,00 euroa

Velkaosuus                        0,00 euroa

Velaton hinta                    329.000,00 euroa

 

Katso tarkemmat tiedot Etuovelta täältä.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *