Tilava perheasunto rauhaisassa ympäristössä Etelä-Haagassa

Tilava perheasunto rauhaisassa ympäristössä Etelä-Haagassa

Vihdintien kupeessa, Etelä-Haagan ja Munkkivuoren välissä sijaitseva osin putkiremontoitu talo sijaitsee rauhallisten katujen risteyksessä, puistomaisessa ympäristössä. Päätyhuoneiston ikkunat aukeavat kolmeen suuntaan, olematta kuitenkaan suoraan vasten naapuritalojen julkisivuja.

Huoneiston kunto on hyvä ja sen keittiö moderni. Eri huoneet ja tilat ovat myös haluttaessa muunneltavissa.  Erillinen työhuonesoppi ja vaatehuone helpottavat arjen pyöritystä. Toimiva takka tuo tunnelmaa talvi-iltoihin ja suojaiselle takapihalle avautuva pitkä parveke antaa hyvän mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta. Siisti kunto ja remontoidut kylpy- ja saniteettitilat mahdollistavat nopean asettautumisen tähän asuntoon.

Talon viemäriputket on sukitettu ja asunnon kylpyhuoneen sekä erillisen wc:n putket uusittu niiden remontin yhteydessä. Käyttövesiputkiston uusimisen toteutussuunnittelu on käynnistynyt.

Talosta on viiden minuutin kävelymatka Munkkivuoren ostoskeskukseen ja Vihdintien kaupat sekä palvelut ovat muutaman sadan metrin päässä. Vihdintietä kulkevat lukuisat eri bussilinjat eripuolille kaupunkia. Talon alakerrassa sijaitsee aasialainen ravintola, joka toimii legendaarisen ravintola Mustan Hevosen paikalla. Muutaman korttelin päähän suunnitellaan Helsingin uutta kaupunkibulevardia, mikä tuo mukanaan tämän hetken suunnitelmien mukaan pikaraitiotieyhteyden Kauppakeskus Kaaren ja Munkkiniemen välille parin sadan metrin päässä olevaa Huopalahdentietä pitkin.

Vanha viertotie 18 A 4, 00350 Helsinki

Huonekokoonpano        4h + ruokasali + k + vh + eteishalli + työhuonepiste + kph + erillinen wc + parveke + takka (yhtiöjärjestyksen mukaan 5 h + k)

Pinta-ala                           Huoneiston pinta-ala on 117 m2

Pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukainen, ei tarkistusmitattu*

Myyntihinta                     488.828,48 euroa

Velkaosuus                            9.171,52 euroa

Velaton hinta                   498.000,00 euroa

Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.

Lisätiedot löydät Oikotieltä

Välitystä hoitaa:

Maijan Maailma LKV

Maija Lukkari-Nyman

VT, LKV, sisustussuunnittelija

Mariankatu 15, 00170 Helsinki

P. 040-1464688

maija@maijanmaailma.fiVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *