Tyylikäs paritalohuoneisto puiston laidalla

Tyylikäs paritalohuoneisto puiston laidalla

Tarjolla tyylikäs kaksikerroksinen paritalokoti, joka on juuri valmistunut arvostetulle ja rauhalliselle Tapaninvainion omakotitaloalueelle, vain n.13 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

Huoneisto on laadukkaasti suunniteltu ja rakennettu yksityiskohdat huomioiden. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka helpottaa sisustamista. Poistoilmalämpöpumpun ja lämmön talteenottotoimintojen ansiosta asumiskustannukset pysyvät alhaisina.

Alakerran avarasta olohuone-keittiö-ruokailuhuone-tilasta on suora käynti huoneistoon kuuluvalle pihalle. Terassi on upeaa suojakäsiteltyä leveää kuusiterassilankkua.

Keittiössä ovat valkoiset mittatilauksena teetätetyt kaapistot, integroidut kodinkoneet, välitilassa tasosta 15 cm korkeuteen marmorilaatta (asunnot C ja D)/valkoinen Hi-Macs (asunnot A ja B) sekä Hi-Macs-komposiittitasot. Aamiaiskaappi lisää tunnelmaa ja käytännöllisyyttä. Lähes kattoon asti ulottuvissa kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa. Alakerrassa on myös tilava kylpyhuone/sauna/wc sekä kätevä säilytystila portaiden alla.

Yläkerrassa on puolestaan kolme makuuhuonetta ja kph/khh/wc sekä käynti parvekkeelle.

 

Asunnossa ovat isot lattiasta alkavat ikkunat ja yläkerran kaikissa makuuhuoneissa ihastuttavat ranskalaiset parvekkeet. Asunnossa ovat laadukkaat Parlan vaaleaksi sävytetyt saarniparkettilattiat ja asunnon portaat on tehty käsityönä paikan päällä. Jokaiselle huoneistolle on oma katoksellinen pistokkeellinen autopaikka, vierasautopaikka ja tilava varasto.

Liikenneyhteydet ovat sujuvat: pääset sujuvasti niin Tuusulantielle, Kehä 1:lle, Lahdenväylälle ja Kehä 3:lle. Bussipysäkki on n. 300 m päässä ja Malmin juna-asemalle on noin 5 minuutin bussimatka, josta nopea noin 15 minuutin yhteys mm. Helsingin keskustaan.

Kohde on kiinteistömuotoinen ja jaettu kattavalla hallinnanjakosopimuksella neljän asunnon (kaksi paritaloa) kesken. Hallinanjakosopimuksen etuja ovat muun muassa kevyt hallinto ja matala kulurakenne. Jokainen asunto vastaa itsenäisesti asumisen kustannuksista.

 

Kerttusentie 10, 00780 Helsinki

Huonekokoonpano 4 h, kt, khh/kph/wc, kph/sauna/wc, vaatehuone, parveke, terassi, piha ja varasto

Pinta-ala                  81,5 m2 + varasto 5,5 m2.

Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu*

Myyntihinta             449.000,00 euroa

KATSO KOHTEEN LISÄTIEDOT ETUOVELTA !

 

 

Otathan yhteyttä!

Maijan Maailma LKV

Maija Lukkari-Nyman

VT, LKV, sisustussuunnittelija

Mariankatu 15

00170 Hki

040-1464688

maija@maijanmaailma.fiVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *